JavaScript SDK IFrame Sluiten Step 1: Include the Javascript-SDK on your page once, ideally right after the opening hoofdtekst tag.

Interim IB Marjolein

Interim intern begeleiding, management, trainingen en coaching op het gebied van onderwijs, opbrengsten, organisatie, beleid en zorg.

OVER MARJOLEIN

 

Wie is Interim IB Marjolein? Al ruim twintig jaar werk ik met veel plezier in het primair onderwijs. Daarnaast ben ik al heel wat jaren ervaringsdeskundige als ouder. Nu mijn drie kinderen naar school gaan heb ik de ruimte om mijn kennis en expertise met u te delen. Dit doe ik vanuit mijn eigen interim-ib-bureau waarmee ik een breder werkgebied bereik.

Als mens ben ik bevlogen, daadkrachtig, ondernemend, doortastend, communicatief vaardig, analytisch, resultaatgericht (zonder de menselijke maat te verliezen), efficiënt, betrokken, collegiaal, heb humor en gevoel voor de organisatie waar ik werkzaam ben. Ik heb een open houding. Ik kan relativeren en snel schakelen op verschillende niveaus.

Naast mijn universitaire studie Onderwijskunde en de opleiding Talentbegeleider heb ik diverse trainingen gevolgd. In 2017 heb ik de opleiding professioneel coach met succes afgerond.

Mijn uitdaging is om mensen en hun organisatie in hun kracht te zetten.

Graag kom ik bij u op school voor een nader kennismakingsgesprek.

Ik, Interim IB Marjolein, ben er voor u!

Interim IB Marjolein van Leeuwen
Interim IB Marjolein van Leeuwen

Contactgegevens

Marjolein van Leeuwen

KvK 71022511

06-24236946
Stuur een email

Interim-IB-Marjolein

2 + 11 =