JavaScript SDK IFrame Sluiten Step 1: Include the Javascript-SDK on your page once, ideally right after the opening hoofdtekst tag.

Interim IB Marjolein

Interim intern begeleiding, management, trainingen en coaching op het gebied van onderwijs, opbrengsten, organisatie, beleid en zorg.

Trainen en teambijeenkomsten leiden

 

Nadat ik de PABO afgerond heb, ben ik, naast mijn baan in het basisonderwijs, op de PABO van De Haagse School werkzaam geweest als docent. Met het oog op het maken van beleid en het opleiden van volwassenen ben ik Pedagogiek (afstudeerrichting Onderwijskunde) gaan studeren.

Na mijn afgeronde studie ben ik in 2004 bij Hogeschool In Holland als docent en digitutor aan de slag gegaan. Deze werkzaamheden heb ik met plezier uitgevoerd tot dat de vestiging in Oegstgeest in 2008 dicht ging. Ik heb de studenten begeleid van het eerste jaar tot het afstudeerjaar. Omdat ik toen moeder werd, koos ik ervoor om niet mee te gaan naar Den Haag.  Toen heb ik me gericht op mijn werkzaamheden als interne begeleider en leerkracht in het basisonderwijs.

IK LEER LEREN TRAINING

IEDER KIND KAN LEREN!

MAAR DAN HELPT HET WEL ALS JE WEET HOE JE DIT KUNT DOEN  

Ik leer leren is een erkende training ontwikkeld door Tea Adema. Deze training leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. In vergelijking met huiswerkbegeleiding, waar het gaat over de inhoud van de vakken, gaat de training over hoe te leren.  

Van nature leren kinderen graag en dat gaat ‘als vanzelf’ zoals bij lopen, praten, fietsen… De problemen beginnen vaak op school omdat het kind de norm niet haalt. Maar elk kind kan leren. Voor schools leren moet het op een doeltreffende manier zijn geheugen gebruiken en manieren van leren onder de knie krijgen (leerstrategieën). Deze training geeft kinderen slimme handvatten voor makkelijker en doeltreffender leren.  LEES HIER MEER OVER DEZE TRAINING >>

Voorbeelden van gegeven trainingen

 

Tijdens schooljaar 2013-2014 heb ik op projectbasis op de Haagse Hogeschool colleges gegeven. Ik haal voldoening uit het overdragen van theorie en praktijkervaringen. Van studenten krijg ik positieve feedback.

In het primair onderwijs leid ik vergaderingen en geef ik trainingen gericht op opbrengstgericht werken, efficiënte directe instructie, het inspectie bezoek, groepsplannen en planmatig differentiëren.

Ook in uw organisatie kan ik collega’s coachen op diverse gebieden. Ik kan uw teambijeenkomsten leiden en trainingen verzorgen voor uw medewerkers.

Contactgegevens

Marjolein van Leeuwen

KvK 71022511

06-24236946
Stuur een email

Interim-IB-Marjolein

11 + 7 =